måndag 14 januari 2008

Våga vägra msn!!!

Det är typ det som ekar i mitt huvud just nu :P Är så himla trött på´t
Vill umgås med människor på riktigt, vill ut på krogen (en riktig krog) träffa kul folk, skratta, dansa (om det finns möjlighet till det alltså :P) och kanske till o med vifta med ögonfransarna lite. Skulle till om ed kunna tänka mig att jobba, sitter man i kassa så träffar man väldans mycket folk :P även om inte alla e så trevliga. Vill ha mitt körkort! NU! På en gång!!...E ganska långt kvar men de känns som att det skulle ge mitt ett stort personligt lyft om jag faktiskt klarade det. Det är något som är nästan lika svårt för alla så det skulle kännas som att jag hade åstakommit nått då.
Har haft en egendag idag, blev iofs itne sååå kul :P vårdcentralen o sen körksolan wiiiiiiie! haha men sen blev de ju friskis o man hoppade omkring o gjorde bort sig där o de va ju kul :P Men nu e jag trött så in i bängen så idag blir det msn-vägran, haha låter som om de vore sexstrejk :P jaja. Ska försöka umgås med mor o glo lite på TV med henne istället o sen gå o lägga sig :)
E ju en väldans viktig dag i morrn :D :D :D...ska äntligen använda mitt presentkort på Makeup Store!!! ^^ Hoppas förihelvette att dom sminkar mig vettigt o snyggt så man kan visa sig på stan sen :P för de går ju självklart inga bussar lagom för att ta sig hem :/ men men får väll gå till Stures (för andra gången för jag går dit på morgonen med) o dom lär väll undra varför jag e så uppsnoffsad hihihi.
Nej dax att greppa i hunden o flytta sig till nästa dumburk ^^
Puss o kram skumbanan.

p.s......Jag vill att det ska bli vår!