tisdag 6 maj 2008

jävla 3

ja dom fångade mig dom jäklarna..så nu har jag 3:abonemang och en eny Pimplila mobil :P...lite kul men kanske lite dumt oxå..men men. Har inte sovit mycket de senaste nätterna, på grund av samtal..inte alltid så roliga fast inte så farligt mestadels av tiden, fick dock höra nått igår som knäckte mig rejält älskar den människan o trodde nog jag kunde lite på henne. Men ska höra hur hon ser på det förstå så får vi se hur det ligger till.
Sitter nu här o låter som en trasig pipleksak :P älska att jogga när det ligger pollen i luften hehe astma! :P men what to do liksom.
Var på intervju på ICA idag då, lurendrejeri säger jag bara!! På dom lät de som att de typ kunde gälla 8-9 veckor..HAH! De gällde 4 o då hade jag kränglat o ringt upp o skämt ut mig o så har jag redan 2 veckor mer på sjukhuset liksom..O det är softare tider för sommaren..då har man hela dan på sig att göra nått annat sen eller jobba på landet typ. Men vi får se hur de går..ska tvinga mor o far att hjälpa mig räkna på vart jag tjänar bäst...e ju roligare på ICA definitivt, men softare tider på sjukan...vi får se får göra en lista på för o nackdelar :P
Peace!

O my shit....

Ja herregud drama drama drama drama!!!! O somnat aldeles för sent 2 nätter i rad oxå...men men vad ska man tro egentligen.