tisdag 1 april 2008

Bäver!

Blev ingen körlektion idag för Pelle hade blivit akut sjuk o Birghitta hade inte hunnit ringa mig, jävla skit! Men gick på stan med malla o förstörde pengar istället :)...hittade några fina saker, hehe bland annat kycklinggula underkläder XD haha skitfina! :P

Men nu är jag bra trött på mina datorer alltså, eller ja ingen av dom e ju egentligen mina men men. Den ena går inte att bränna u t den musiken jag vill ha från för den känner inte av skivan, och den andra kan man inte titta på film på för att den inte orkar plus att nu har VLC lagt av helt men jag kan inte heller bränna ut filmerna för att titta på den andra datan för nu vill inte den HELLER bränna ut nånting. Jag får fan tuppjuck alltså! Har hittat en laptop för typ 1500 på nån beg, sajt men har ju faktiskt inte råd med ens det just nu :(

Humm...

Ja så var man piercad i läppen då :D jävligt snyggt om jag får säga det själv, hade tid efter jobbet igåt på Bodycount, det gjorde så sjuuukt jävla ont att jag definitivt aldrig kommer pierca mig nån annan stans :P haha men de va de värt.
Ja va har hänt mer sen sist då?..hum..ja jag har jobbat, typ det..o så va ja o malin ute i fredags va la trevligt, speciellt för malin ^^hihi..ojojoj så såld hon e det lilla livet. O fan att han ska göra sådär mot mig hela tiden e ju inte så lätt för mig direkt! Men till hans försvar vet väll inte han det, men va fan ska jag försvara honom för?! :P Men 4 timmars sömn e lite lite när man ska jobba dan efter :P..sen blev de ut i gen på lördagen men de hade vi kunnat skita i för de va ju bara trist typ plus att jag va så jälva förkyld..eller nått.
Sen hade jag värsta långdan på jobbet igår 8-17 :/ o när vi kommer till landet så möts vi av så jälva mycket vagnar och pallar på lagren att vi inte kommer nånstans, vi fick klämma oss fram o gå en i taget o sen flytta på en vagn för att komma upp i personalrummet. O sen brakade skiten lös för om vi skulle lyckas få ut nått i butiken så vi kunde börja va vi tvugna att dra uta ALLT som stog på kallagret (ganska stort) rakt ut på parkeringen bara :/...men så var det. Sen var det fullt upp med en jävla massa pelargoner hela dan typ. O typ alla sa att jag får tröttare ut än vanligt igår :P hade inte orkat lägga så mycket krut på sminket den dan :P haha.
O sen när jag vart hemma typ 15 minuter så ringer malin o tycker att vis ka impuls-gå på BIO o jag håller med så vi drar in till stan snabbt som fan o hinner!! :P SÅg 27 dresses, Helt ok för en romantisk komedi, man vet ju ändå hur dom ska sluta liksom. Sen åkte vi till Mc Donalds, o vem jobbade då om inte Robin, o han messade malin o tyckte vi kunde stanna till 22 så han kunde få skjuts hem :P o snälla som vi e gjorde vi det. Ja sen blev de bara drama drama drama, men de ska vi inte tala om va ingen spännande konflikt eller så.
Ja hoppas på att Malins mamma orkar så att dom kommer hem hyfsat så malin o jag kan gå på stan lite idag, o sen har jag första körlektionen sen misslyckandet :/ får se hur det går men deras jävla bilar, hatar deras bilar.
NEj nu måste jag gå o duscha o sen spraya på mig lite sol på burk :P..A girl'´s gotta do what a girl´s gotta do! :P
Peace!!