söndag 17 februari 2008

Älska!!!

Bara måste lägga upp den här för att den är så fin o Björn Gustavsson är bara så jävla söt när han läser den!!
Vad är kärlek? När de bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka När du fnissar som en liten flicka När man känner nått man can't deny When the eagels fly over mountain high När all oro är som bortblåst och försvunnen När simba återvänder i lejonkungen När man drar en replik för att slippa krångla Min pappa e rik, vill du hångla? När man spärrar upp sina ögone o tittar bak med huvvet ut Då ser man galen ut det har egentligen inte hit att höra De e bara en grej man kan göra När jag dansat med Elin en sommarnatt lång O vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom När Elin sa att jag var den vackraste som finns Såg in i mina ögon o kräktes på mina jeans Våga styr som en kapten, våga falla som ett löv Våga chansa o se hur det går Vad e fegt, vad e mod, what is love Baby don't hurt me, don't hurt me no more.

Söndag och dopdag.

Jupp jupp idag var det dax för dop i "ockle", senaste kusinbarnet som skulle döpas ^^ lille Noah. Ja jag hade väll ställt klockan på typ halv 11 o för första gången på länge vaknade jag inte innan utan med ett ryck när mobilen började vibrera på byrån. Var helt yrslig i huvvet o kände mig allmänt konstig o trött. Men de va la bara att bita ihop, käkade lite frulle (fruktsallad, älska att päronen gör de varje lördag o sändag) och drog sen min feta slöa röv genom duschen. Blidde lite bråttom där sen för de skulle ju fönas o plattas o sminkas o väljas kläder med mera, men det löste sig o jag såg någorlunda respektabel ut tycker jag :P Och för en gångs skull så kom jag ihåg att ta med min kära kamera idag :P Så de bar av mot Oxelösund och St. Botvidskyrkan. Väl där så blev det ett evinnerligt "hej, hej" ..kram kram.."kul att ses" etc etc. Men det är kul att träffa släkten ibland när man har några riktigt härliga kusiner i alla fall och nu några helt underbara kusinbarn med ^^ Det var ju då idag dax för charmknutten Noah att döpas, hade inte sett honom på ett tag o han är ju bara helt fantastisk!! Vilken liten kille, så jävla glad HELA tiden!! Han bara garvade o log typ ständigt. Blev tyvärr inga bra bilder från kyrkan o dopet för de va för långt bort men ett par bilder fick jag till på fikat efteråt i alla fall så här kommer några bara för att han e så fin.
Här e han med Mamma Sabina och Pappa Robert ^^
Som sagt så skrattade han MYCKET! ^^ och hans kusin Ida är for helt jävla underbar hon med, steppade som en tok på bordet ^^ Ja det var mysigt att få träffa gullungarna igen, och alltid kul att få dryga lite med kusinerna, åkte o storhandlade med malin sen o har myst runt lite med henne o hennes mor nu ikväll, trevlans värre. Idag när man träffade alla barn så kom jag att tänka på en dröm jag hade för några nätter sen, ja drömde att jag va gravid :P haha det ver helt underbart faktiskt, i drömmen alltså men jag hoppas verkligen att jag inte sanndrömmer ;P Puss o gonatt silverskatt!

Lördagen.

Ja som en bra början på dagen så vaknade man med värsta jävla mensvärken, kul kul. Men de va ju inte mer att göra åt det än att försöka knarka bort det. Och efter ett tag så ringde en smått desperat Emelie från blomsterlandet o frågade om jag kunde komma in o jobba för folk hade blitt akut sjuka..o ja det kunde jag ju faktiskt så så blev det. Jobbet gick fint som vanligt och när jag kom hem fick jag ett smsm från malin osm frågade om jag ville se melodifestivalen med henne o självklart ville jag det. Så vi drog till mackeno köpte lite godis o gick hem till mig, men efter ett tag så märktes det på några sms från en viss micke att han hade sjukt tråkigt så då flytades melodifestivlastittandet in till hans lägenhet istället. Ja så vi tittade på skiten och det var ju i princip bara Sanna Nielsen som var nått att ha, förutom den underbara lille pöjken Björn Gustavsson!!! Åh kärlek till honom alltså! Ja och efter det så blev de lite film, en som va typ nån halvthriller eller nått med Nicole Kidman bland annat var inte så superbra, men efter det så kollade vi på en musikalfilm med bara beatels låtar :) va riktigt bra faktiskt. Evan Reachel Wood va typ en av de kvinnliga huvudrollerna o jävlar va fint hon sjöng! O så var det värsta söta killen som va brittisk eller irländare kommer inte ihåg o han sjöng asbra han med. Ja Across the universe hette den i alla fall, riktigt söt. Efter den filmen så var det dax att åka hem, dels för att det var lite sent men för min del var det mest av andra orsaker, hade börjat bli riktigt snorig (precis som veckan innan det för övrigt) och så hade jag lite andra problem som jag nog inte går in på :P Hur som en trevlans kväll tyckte jag, synd bara att malin skulle höra det där, riktgit tråkigt gjort alltså. jaja nu ska jag skriva dagens blogginlägg :P lättast att dela upp skiten ;).... pöss