torsdag 28 februari 2008

Everyone else seems to have been hit, why does he keep missing me?!

Jag hatar att tänka, jag verkligen heter det..o jag hatar att jag snokar så mycket, jag verkligen hatar det! Jag får bara se o läsa saker som gör mig ledsen. Och johan om du kommenterar detta med typ "det har jag ju sagt aslänge!" så kommer du få något väldigt stickigt uppkört där du absolut inte vill ha det! :P tro mig. Jag vet inte om jag kommer kunna vara glad för hans skull faktiskt inte förns jag själv e glad i alle fall, ligger för mycket bakom liksom. Nej det måste hända något bra snart..något riktigt bra!

minne som en bäver...

Ja jag köpte en underbar film billigt idag när mor o jag va på ICA Supermarket, nämligen Romeo+Juliet med Leonardo DiCaprio och Clair Danes (inte säker på stavningen där o orkar inte kolla). Så himla bra film, kollade typ så fort jag kom hem...men den har ju ett stort problem. Den sluta ALDRIG som jag vill!!! Seriöst det är en helt fantastisk historia som gamle wille skrivit, varje gång jag ser den eller någon variant av den (shakespeare in love etc.) så hoppas jag att den ska sluta med att de får varandra, även fast jag vet att det inte kommer bli så. En sak till ställer den ju till med....Om inte den filmen får en att längta efter äkta kärlek så vet jag inte vad som gör det!

Snödroppe.

Ja så vad har man gjort idag, ja...va ute o joggade lite i morde i de fina vädret :) va rätt skönt ända tills man kom till den där punkten "hmm jag borde nog stanna nu för jag vill inte kräkas här!" :P haha nej så illa e de väll inte men jag har sjukt dålig kondition i alla fall. Sen så flummade jag runt o duschade o käkade frulle o kollade på hairspray..igen :P o sen blev de lunch o sen var de dax att åka till stan. En av tröjorna skulle lämnas tillbaka o bytas mot ett par jeans (som för övrigt inte sitter superbra men dom kostade ju bara 198 spänn så) och så skulle jag möta upp moderjord så skulle vi handla o så fick jag köra lite. Hittade ju då en blus när jag gick där påH&M o kollade tyvärr o va ju bara tvungen att köpa den, sitter riktigt bra faktiskt :) Just de när jag hade duschat efter turen på morgonen så såg jag till att fota dom 2 snödropparna vi har fått i rabatten, älskar snödroppar, men vi får aldrig några! :P så jag e nöjd med att vi har 2 ;P E väldigt osunt de jag har gjort alltså, jag har verkligen typ "kärat ner mig" i en människa jag ALDRIG träffat och ALDRIG pratat med!! O så blir jag typ nedstämd för att de visar sig att han verkar ha nån på gång! Shit!!! :/ Han bort typ aslångt härifrån och har ingen som helst koppling till mig eller mitt liv men ändå gör han det så enkelt att få "insyn" i hans liv och få en att bry sig. Alltså de är ju inte så att jag går o tänker på det hela tiden (även om de låter så nu) men när man läser bloggen o så liksom. Det är läskigt att han har en sån stark personlighet att man kan fastna genom att bara ha sett en liten liten bit av hans personlighet. Måste hitta nån annan jag kan drömma över :P hehehe. Hoppas verkligen det finns fler killar i sverige med samma dragningskraft som han. Ja o jag säger bara det, jag får INTE sitta i mina nya jeans!!! Ojojoj valkar till 1000!! Plus att ja vem behöver kyskhetsbälte när man har stuprörsjeans!? Haha jag får fan skala av dom!! ;P